Introducere

Millennial Masterminds nu este orice eveniment. El este EVENIMENTUL de tip conferință ce va aduce în fața voastră persoane influente al căror speech e menit nu doar să inspire audiența, ci și să o stimuleze spre a face deja acei primi pași, fie ei cât de mici, în acea direcție pe care pasiunea le-o dictează.

Vineri, 5 mai 2017, intre orele 10:00 si 18:00, la The Office vom descoperi câteva exemple de cum s-a atins nivelul de mastery într-o carieră, ce i-a determinat și ajutat pe invitații noștri să ajungă acolo și cât de importante sunt ingredientele precum inițiativa proprie, anduranța, perseverența și investirea în propria persoană și propriile pasiuni.

Fă cunoștință cu…

Speakerii Millennial Masterminds

Stai pe-aproape, mai mulți speakeri urmează să fie dezvăluiți în curând!

Bogdan Pandea

Bogdan Pandea

Căpitan la Captain Bean

Bogdan Pandea – omul din spatele afacerii Captain Bean, antreprenor din studenție
Deține rețeta unui business puternic care a început cu un expresor și o bicicletă și pe cea a unei echipe de success. Dacă vrei să fii un antreprenor și un om fain, el este omul de la care să te inspiri!

Veronica Soare

Veronica Soare

Fundraising fairy la minuni.ro și realizator "La minuni înainte!" - SmartFM

Om de comunicare, fondator, fundraiser și friendraiser al proiectului minuni.ro.
Cel mai important proiect – personal și profesional – este #minunipeCamino, călătoria de 40 de zile și 910 km, nordul Spaniei de la est la vest, pe jos, o poveste de strângere de fonduri pentru Asociația Inima Copiilor.

Mihai Pop

Mihai Pop

Parachutist & Media specialist

Adrenalina este cea care îl definește, asta văzându-se cel mai bine prin pasiunea lui pentru parașutism. Ca specialist în zona de marketing și vânzări, Mihai este întotdeauna în drum spre o întâlnire și înconjurat de oameni. Este genul de persoană care își urmează întotdeauna visul, oricât de greu de atins ar părea.

Adrian Vîntu

Adrian Vîntu

Inginer și coach în Leadership și Inteligență Emoțională

Adrian Vîntu, pasionat de comportamentul uman, a studiat psihologia de top internațional, la universități precum Princeton, Berkeley, Harvard. După 15 ani de experiență în IT, a schimbat profesia și acum ține traininguri pe psihologia practică, ajutând oamenii să își găsească scopul în viață și să se valorifice.

Mihaela Stroe

Mihaela Stroe

Doctor în sociologie & Coach

Mihaela Stroe este doctor în sociologie, coach, speaker, trainer, specializată în inteligența nonverbală și analiza comportamentală.

Din 2003 Mihaela este parteneră de afaceri cu fostul agent FBI Joe Navarro, unul din fondatorii diviziei de Analiză Comportamentală din cadrul FBI.

De 15 ani, Mihaela Stroe este antreprenor și a creat pe blogul său personal (www.mihaelastroe.ro) o platformă de învățare experientială cu scopul de a "educa, inspira și motiva oamenii care vor să fie pe primul loc in viața lor."

În plus, Mihaela realizează pe YouTube o emisiune TV online intitulată “Momente de luciditate”, este autoarea cărților “În Armonie cu Mine!”, “Fii pe primul loc in viața ta!” și a programelor de coaching “Câștigă ACUM încredere în tine!”, “Life Control - Cum imi conduc singur viața!” și “Transformă-ți viața în 90 de zile”.

Alexandru Soaica

Alexandru Soaica

Manager audit - KPMG

Absolvent al facultățiții de Contabilitate și Informatică de Gestiune ASE, masterand în Concepte și Practici de Audit la nivel național și internațional. Ca membru ACCA și CAFR a excelat în companii precum Ernst&Young și KPMG.

Radu Lupaș

Radu Lupaș

Co-Founder & CBD Salad Box

Ocupând una dintre funcțiile de conducere în cadrul cunoscutului brand Salad Box, Radu Lupaș contribuie zi de zi la a aduce în top acest business. Alături de prietenul și partenerul său de afaceri, Dan Isai, a inițiat numeroase campanii de responsabilitate socială derulate sub emblema Salad Box.

Doru Pelivan

Doru Pelivan

CEO Kiwi Agency

A intrat pe drumul atreprenorial încă de la vârsta de doar 17 ani, deschizând prima salină artificială din Timișoara, iar ulterior a dezvoltat această afacere într-o franciză naționalală, Salina din Oraș, în domeniul wellness.

Se ocupă și de o firmă de construcții de saline artificiale, dezvoltând un sistem inovativ în acest domeniu.

Pasionat fiind de marketing, în 2013, a înființat agenția Kiwi Agency, care oferă servicii integrate de promovare a companiilor.

Anca Paula Nicoleta

Anca Paula Nicoleta

Senior Operations Manager

Din facultate în corporație, Paula este un exemplu real al conceptului de “how to climb the corporate ladder”. Cu o carieră de peste 8 ani în Genpact, ea ne poate împărtăși experiența ei în multinaționale, experiența atât locală, cât și internațională și despre cum o corporație îți poate modela cariera. De la ea vom învăța despre contabilitate, people management, mediul corporate și pașii care te pot conduce tot mai sus în carieră.

Péter Barta

Péter Barta

Antreprenor
Cornel Marian Hoza

Cornel Marian Hoza

Președinte și membru fondator Beard Brothers

Cornel Marian Hoza este un bărbos, a cărui viață a luat o mare întorsătură în ultimii 4 ani. În câțiva ani a trăit cele mai interesante și provocatoare experiențe. Zilnic a reușit să învețe câte ceva și să evolueze alături de oameni, și mai mult decât atât sa își setez limite dincolo de puterea lui și să le depășească.

Acum 4 ani, angrenați în dorința de a face ceva fain și cu mult curaj, împreună cu 5 bărboși au pus bazele Beard Brothers. Ceea ce pe atunci părea un vis, astăzi a devenit ONG-ul cu 496 de oameni. Au început pe alocuri stingher și au demarat în forță în lupta lor de a schimba mentalități. Ideile bărboșilor de a schimba mentalități nu sunt targetate doar pe ajutorarea oamenilor, ci și pe educarea lor. Ajutându-i pe cei din jur, s-au ajutat pe ei sa devina oameni, oameni, cu o poveste, oameni cu păreri și credințe foarte bine stabilitate, oameni care nu se tem să lupte împotriva sistemului sau să iasă în fața tuturor să își spună părerea.

Cornel este președintele ONG-ului Beard Brothers, alături de care a finalizat 9 mari campanii, cu impact în diferite domenii- medical, social etc.

Îl putem declara un om norocos, că a cunoscut toți acești oameni, cu idealuri frumoase, alături de care mișca lucrurile în stilul lor.

Shurubel

Shurubel

Show host - Virgin Radio